Meting & Advies

Wij voeren metingen en onderzoek uit binnen organisaties, en geven advies over hoe je als organisatie stappen kunt maken richting een duurzamere inzetbaarheid van medewerkers.

 

Training & coaching

De coaching- en trainingsprogramma’s van Vita Invest zijn speciaal ontwikkeld om leidinggevenden en hun medewerkers te ondersteunen op weg naar een gelukkiger, gezonder en vitaler leven.

 

Stress management

Met stressmanagement zorg je ervoor dat de productiviteit binnen je bedrijf stijgt, omdat je medewerkers beter kunnen focussen en meer werkplezier ervaren. De complete organisatiecultuur verbetert en het ziekteverzuim daalt.

 

Talent Management

Een efficiënt talentmanagement traject is een combinatie van coaching, intervisie, training en persoonlijke begeleiding. Vita Invest helpt bij het in kaart brengen en het ontwikkelen van de talenten van jouw medewerkers.

 

Workshops en interventies

Om de vitaliteit en de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers te bevorderen, bieden wij diverse workshops en interventies aan. De workshops en interventies zijn allemaal praktisch ingericht en op maat; passend bij jouw organisatie en situatie.

 

text