Voel je welkom en veilig bij Elicare!

De overheid heeft aangegeven dat het – met inachtneming van de juiste voorwaarden – veilig en verantwoord is om naar de schoonheidsspecialist te gaan.

Bij deze wil ik jou laten weten welke voorzorgsmaatregelen ik in de salon hanteer. Hygiëne is een vast protocol binnen mijn salon. Ik werk volgens de RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten. Wel let ik nu extra streng op de hygiëneregels in mijn salon en heb deze aangepast met extra voorzorgsmaatregelen.

Om de gezondheid en veiligheid van gasten te waarborgen, werkt Elicare alleen op afspraak eveneens voor het halen van producten.

Elicare hanteert momenteel de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Heb je last van één van deze klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (lichte) hoest, benauwdheidsklachten , verhoging of koorts (vanaf 38°), of heeft één van je huisgenoten last van benauwdheidsklachten of koorts (vanaf 38°)? Neem contact met mij op en blijf dan thuis. We maken dan een nieuwe afspraak.
  • Kom precies op tijd (niet te vroeg en niet te laat), zodat je niet hoeft te wachten in de ontvangstruimte, maar er ook voldoende tijd zit tussen de afspraak met de volgende klant.
  • Ik begroet je op 1,5 meter afstand met stralende ogen en een glimlach! Wel krijg je een desinfecterende gel aangeboden om je handen te desinfecteren.
  • Om jou en mezelf te beschermen draag ik een mondkapje. Voor de behandeling en regelmatig tijdens de behandeling was ik mijn handen met desinfecterende zeep.
  • Daarnaast wordt er geregeld durende de dag aandacht besteedt aan een extra tussentijdse schoonmaak van o.a. alle deurkrukken etc. op deze manier wil ik bijdragen aan het minimaliseren van de verspreiding van het Coronavirus.

Voor jou, al onze andere gasten, bezoekers en onze medewerkers, hebben wij tevens een DRINGEND verzoek. Wij willen je vragen om je bezoek bij onze salon niet binnen twee weken te plannen na terugkomst uit een ORANJE OF ROOD land! De afspraak verplaatsen we uiteraard graag naar een ander tijdstip.

Ik ontvang je graag onder bovenstaande voorwaarden in mijn salon!

Stralende groet,

Yvonne