Bij Elicare staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Tijdens de behandelingen wordt de telefoon daarom niet beantwoord. Heb je een vraag? Spreek een voicemail bericht in, stuur een sms/whatsapp bericht of email. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Voor het maken van een afspraak kun je ook terecht in onze online agenda 24/7 bereikbaar! Gemakkelijk & snel!

Kom je voor de eerste keer bij Elicare, boek dan een Voor het eerst naar Elicare in. Bij deze kennismaking stel ik een aantal vragen en analyseer ik je huid en gebruik daarbij het RS LightSkin analyse apparaat. Hierna ontvang je een behandel- en product advies speciaal voor jouw huid op maat gemaakt en ontvang je daarbij een kennismaking behandeling die past bij jouw huidtype.

Ben je al eerder geweest, maar weet je niet wat je het beste kan boeken? Dan kan je je tijd reserveren door te boeken: Ik kan geen keuze maken maar wil een behandeling van 60 minuten (of 90 minuten). Dan overleggen we vooraf wat jouw wensen zijn en maken de behandeling speciaal voor je op maat! Dit kan een facial zijn maar ook bijvoorbeeld een behandeling met apparatuur.

Afspraak boeken:

  1. Kies de behandeling die je wilt boeken.
  2. Mocht je meerdere behandelingen op 1 tijdstip willen boeken kan je ze allemaal aanvinken in 1 boeking.
  3. Kies een datum en tijdstip
  4. Vul je gegevens volledig in

Mocht er geen datum en/of tijdstip open staan wat je uitkomt kan je per mail (info@elicare.nl) of per app (06-36135432) contact met mij opnemen zodat er gekeken kan worden of eventueel nog andere mogelijkheden zijn!

Je ontvangt na het boeken (meestal binnen 15 minuten) een email met de bevestiging van de gemaakte afspraak.

Afspraak maken

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees onze privacyverklaring.


Contact opnemen

    We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees onze privacyverklaring.