HET HELE JAAR DOOR EEN ZONGEBRUINDE TEINT

Door de weinige zonuren die er in Nederland zijn en het drukke leven is er weinig tijd en mogelijkheid om de bruine kleur van de vakantie te behouden in eigen land.
Ook is een lange blootstelling aan UV-straling schadelijk voor je gezondheid. Aan de hand van deze ontdekking is Marc Inbane Natural Tanning Spray ontstaan. Het is de ideale manier om het gehele jaar eruit te zien alsof je net van vakantie terugkomt.

Zodat je er ook tijdens de winter met een mooi tintje goed uit kan zien. Of dat je benen niet zo wit zijn als je de eerste keer naar het strand gaat! Echt een top product.
Met tanning spray/mouse krijgt je huidweer een natuurlijke en mooie bruine tint.

TANNING PRODUCTEN VAN MARC INBANE

 

Hyaluronic Self Tan Spray 100ml

Deze vegan zelfbruiner creëert een bruinings resultaat binnen 1 minuut en tot wel 9 dagen lang!
Verrijkt met 3e generatie hyaluronzuur SLMW voor een extreem gehydrateerde en zachte huid
Deze tanningspray is makkelijk zelf aan te brengen en zorgt voor een gezonde, natuurlijke en egaal gebruinde huid. Het product is verrijkt met plantaardige, voedende en authentieke ingrediënten waaronder Aloë Vera en Ginkgo. De zelfbruiner is ontwikkeld voor frequent gebruik, droogt snel, geeft geen vlekken of strepen en is geheel veilig.
 

Perle de Soleil

Is hét product voor een perfecte, natuurlijke & zomerse teint in het gelaat. Je mengt de Perle de Soleil druppels eenvoudig met je dagcrème en binnen de kortste keren krijgt je huid een mooie glow. Na 3 uur is de selftan volledig ingewerkt.
2 á 3 druppels = gezonde gloed
4 á 5 druppels = stralende zonovergoten teint
 

Natural Tanning Mousse 150ml

De intens hydraterende mousse creëert direct een energieke uitstraling en een egale, zongebruinde teint, die perfect samensmelt met je natuurlijke huidskleur. De mousse is eenvoudig aan te brengen met de MARC INBANE glove en droogt snel. Deze handige tool zorgt voor een egale verdeling zonder vlekken of strepen.

Breng een paar pompjes aan op de glove en je gebruikt letterlijk al het product dat op de glove zit. Hierdoor haal je het maximale uit je tanning product!
 

Natural Tanning Spray 200 ml

De Award-winning Natural Tanning Spray is een musthave voor wie snel en eenvoudig een gezonde, natuurlijke en egaal-gebruinde huid wenst. Dit luxe product is verrijkt met plantaardige, voedende en pure ingrediënten, waaronder Aloë vera en Ginkgo. De Natural Tanning Spray is geschikt voor frequent gebruik.

Onze Tanning Spray is gemakkelijk zelf aan te brengen, droogt snel en geeft geen ongewenste vlekken en strepen. Het ingenieuze spraysysteem zorgt voor een fantastische verneveling van het product en een optimale dekking. De natuurlijke en zomerse teint houdt gemiddeld vijf dagen aan.
 

Tanning Glove

Deze zelfbruiner handschoen in een handige en zeer essentiële tool voor het aanbrengen van het lichaam. Dankzij de fijne microvezelstructuur zorgt deze ervoor dat de tanning egaal wordt verdeeld.
Deze handschoen help je om de tanning aan te brengen op lastig bereikbare plekken, zoals de achterkant van de benen en armen. De spray/mousse kan nu egaal in de huid trekken.
 

Kabuki Brush

Ook de Kabuki brush helpt bij het aanbrengen van de tanning producten op het gezicht. De kwast is met de hand gemaakt en zal geen haren verliezen

Voor dames & heren die een gezond bruin tintje wensen, geschikt voor gelaat (met de kabuki borstel aanbrengen) of het lichaam (met de glove aanbrengen)

Wat maakt deze spray zo bijzonder?

 • Voor hem & haar
 • Tot 9 dagen een zomers teint
 • Veilig en gezond alternatief voor een egaal-gebruinde teint
 • Bevat geen drijfgas
 • Makkelijk in gebruik
 • Droogt snel en zonder vlekken
 • Geen typische self-tan geur en géén worteleffect
 • Geschikt voor álle huidtypen en huidtinten
 • Vegan en niet getest op dieren
 • Op basis van pure en natuurlijke ingrediënten
 • Vrij van parabenen en siliconen
 • Dermatologisch getest en hypoallergeen

Heb je vragen, neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende advies!