Elicare werkt al ruim 25 jaar met het Duitse cosmetica merk BABOR.

BABOR werd opgericht door de Dr. Michael Babor in 1956. Hij ontwikkelde de HY-ÖL die de huid met natuurlijke oliën reinigt, en legde de basis voor talrijke bekroonde verzorgingsinnovaties. BABOR is een internationaal toonaangevend merk van de professionele cosmetica en tot vandaag de dag een familiebedrijf.

Icoon in het BABOR assortiment is de ampul. Elke filigraan glazen ampul bevat precies de perfecte dosis aan werkstoffen, zodat al 2 milliliter een direct zichtbaar effect heeft. De ontwikkeling en productie vindt uitsluitend plaats in het hoofdkwartier in Aken. Daarom is elk product van het idee tot en met het kant-en-klare potje een kwaliteitsbelofte die staat voor wetenschap, precisie en werking.

Het milieu beschermen maakt onderdeel uit van de duurzaamheid filosofie van BABOR. Deze is niet verbonden aan een specifiek product, maar altijd aanwezig – van het verkrijgen van de grondstoffen tot en met het kant-en-klaar product.

BABOR zet voortdurend vraagtekens bij processen en ontwikkelt initiatieven voor nog duurzamer werken.

#baborlovesourplanet

BABOR is vandaag de dag een van de belangrijkste merken ter wereld op het gebied van professionele cosmetica en wordt wereldwijd in meer dan 70 landen vertegenwoordigd.

Met BABOR heeft Elicare, als huidprofessional, de goede kennis en producten om specifiek voor jouw huid te verbeteren, aan een mooie, gezonde en stralende huid!

Een buitengewone schoonheidsbelevenis, die precieze resultaten met een absolute verwenfactor verbindt: de kunst van precieze huidverzorging & huidverbetering!

Beauty is our passion