GEWOON DE NATUUR EEN HANDJE HELPEN!

Microdermabrasie is een moderne en veel voorkomende behandeling om allerlei verschillende huidproblemen aan te pakken. Bij deze peeling worden er met behulp van een apparaat microkristallen tegen de huid aan geblazen en onmiddellijk weer weggezogen. Op die manier wordt het bovenste laagje zachtjes van de huid “weg geschaafd”. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd om sneller nieuwe cellen aan te maken.

Het is niet pijnlijk, het wordt zelfs als ontspannend ervaren en is 100% veilig. Het is een “schurend” gevoel doordat de micro korrels over de huid wordt geblazen. De huid kan even rood zijn maar trekt ook weer snel weg. Bij een intensieve behandeling kunnen wat puntbloedingen voorkomen, ook deze genezen weer snel. Een paar dagen na de behandeling kan het dat de huid schilfertjes loslaat, dit komt door de stimulatie van de nieuwe cel aanmaak.

Microdermabrasie werkt in de opperhuid, dit is onze bovenste huidlaag. Doordat de dode huidcellen verwijdert zijn is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding.

Een microdermabrasie behandeling geeft namelijk al na één keer een mooi resultaat en is een mooie oppepper. Voor het optimale resultaat adviseren wij 3-6 behandelingen, waarbij wij elke 2 weken een afspraak maken. Het is belangrijk dat wij alle behandelingen direct inplannen en dat de tussen posen niet langer zijn. Je zult zien dat de poriën minder grof worden, fijne rimpels en pigmentvlekken vervagen. Jouw huid zal er egaler en gladder uitzien.

Na de kuur volstaat onderhoudsbehandelingen.

Essentieel voor het resultaat is ook de consequente, begeleidende verzorging voor thuisgebruik. Intensieve blootstelling aan de zon, sauna- en zwembad- bezoek moeten na de behandeling twee à drie dagen vermeden worden. Deze behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De moderne techniek maakt het ook mogelijk om ook op de meest gevoelige huid af te stemmen. Zowel het gezicht, de hals, als het decolleté kan worden behandeld.

We gebruiken de Ultrageluid na elke Microdermabrasie behandeling.

Voor wie is deze behandeling geschikt:

  • Voor het verbeteren van de elasticiteit van de huid (ouder wordende huid),
  • het verminderen van fijne lijntjes (diepe rimpels zullen vervagen),
  • onzuivere huid
  • acne (zonder ontstekingen)
  • (acne) littekens
  • vale, doffe huid,
  • verstopte en grove poriën
  • rokershuid
  • oppervlakkige pigment/ouderdomsvlekken.
  • Extreem droge huiden