De nieuwste aanwinst: Bio Peeling van Decaar, ook wel Algen Peeling genoemd. Echt nieuw is het niet voor mij, omdat ik ruim 20 jaar geleden ook al met de bio peeling heb gewerkt!

Het mooie resultaat en de werking hebben de laatste tijd gezorgd dat ik me er weer in ben gaan verdiepen en enthousiast ben om het weer bij Elicare te gaan toepassen!

De Algen Peeling is biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces. De microvezels van het peelingpoeder wordt goed opgenomen in de huid en verhoogt daar de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen.

Normaal gesproken doet de huid er 28 tot 30 dagen over om nieuwe cellen aan te maken. Door de Algen peeling maakt de huid in slechts 10 dagen deze cellen aan. Hierdoor wordt de wisseling van de opperhuid versneld, dit zorgt voor een nieuwe, frisse en stralende huid.

Werkstoffen in de Algen peeling

Perfluorocarbon is een zuurstoftransport systeem, het trekt zuurstof moleculen naar zich toe waardoor het genezingsproces van de huid verbetert, rimpels verminderen en de cellen beter functioneren. (denk maar eens aan een wondje dat beter geneest wanneer deze in aanraking komt met zuurstof.) Tevens zuigt het de werkstoffen van een crème dieper mee naar binnen waardoor deze nog sterker zal werken.

Het immuunsysteem van de huid wordt geactiveerd, huidfuncties genormaliseerd en de huid kan weer ademen.

Algen zijn rijk aan gezonde voedingsstoffen en antioxidanten. De algen die zijn toegevoegd aan de Algen peeling, bevatten mineralen, zoals; ijzer, jodium, calcium, natrium en aminozuren. Algen bevatten tevens vitamines, sporenelementen en plantaardige eiwitten.

De kruiden verwerkt in de Algen peeling hebben ieder een andere functie voor de huid. Zo zorgen ze bijvoorbeeld voor een sneller herstel, voeden ze intensief de huid, maken ze huidverjonging mogelijk, reguleren ze de talgproductie en bezitten ze antibacteriële eigenschappen, waardoor ontstekingen zoals couperose en acne zichtbaar worden behandeld.

Voor welke huid is de Algen peeling geschikt?

  • Acne, ontstekingen en puistjes.
  • Rimpels & preventief
  • Droge, slecht doorbloede huid
  • igment & ouderdomsvlekken.
  • Couperose.
  • Rosacea.
  • Littekens.
  • Grove poriën, mee-eters.

Behandeladvies:

Deze Algen Peeling kan eenmalig of voor langdurig resultaat in kuurverband wordt uitgevoerd.

Dit houdt 3 opeenvolgende behandelingen in 14 dagen.

Op deze manier krijgt de huid een enorme stimulans tot nieuwe cel aanmaak en het normaliseren van de huidfuncties.

Daarbij is wel het advies om de bijpassende producten voor thuis te gebruiken, om de werking van de peeling zo goed mogelijk te ondersteunen.

Heb je vragen, neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende intake!

* Elicare is aangesloten bij de ANBOS Brancheorganisatie, bij SKIN register en heeft de Acné specialisatie. De behandeling kan daarom geheel of gedeeltelijk worden vergoed via uw ziektekostenverzekeraar. De hoogte van de vergoeding verschilt per zorgverzekeraar en per polis. Raadpleeg dan uw zorgverzekeraar voor meer informatie.