We spreken van acne als poriën met talg, bacteriën en vetzuren verstopt zijn. Deze talgophopingen veroorzaken ontstekingen in de omliggende huid: er ontstaan rode bultjes, puistjes en onderhuidse ontstekingen. Acne komt vooral voor in het gezicht, op de borst en op de rug. Een goede verzorging en huid verbeterende behandelingen verminderen acné en voorkomen blijvende littekens en brengen de huid weer in balans.

Pubers, maar ook volwassenen kunnen acné krijgen. Bij de een zijn het enkele puistjes en bij de ander is het een uitgebreide huidaandoening. Dit kan psychische problemen geven. Een standaardbehandeling voor Acné bestaat niet omdat er diverse vormen en gradaties van acné zijn.

Milde acné: enkele mee-eters en/of puistjes, wat heel goed te behandelen is.

Matige acné: hierbij veel mee-eters en/of puistjes, wat goed te behandelen is.

Ernstige acné: hierbij heb je veel mee-eters, grote puistjes, cystes en is een ernstige vorm die bij een dermatoloog thuis hoort.

Acné is een klacht die maatwerk vereist. Daarom heeft Elicare Acné Skin Plan.

Wat is het Elicare Acne Skin Plan

Dit is is een kuur helemaal afgestemd op jouw acne huidprobleem. Elke 2 tot 4 weken, dit is afhankelijk van de mate van je acne, kom je bij Elicare voor een acne behandeling. Dit kan zijn een Acne Pure of een Algenkruidenpeeling zijn. We kijken op dat moment wat jouw huid nodig heeft. Daarnaast verzorg je dagelijks 2 keer per dag jouw huid thuis met de door ons geadviseerde producten.

Voor wie is het Elicare Acne Skin Plan geschikt

Het is geschikt voor iedereen die actief aan zijn acne huidprobleem wil werken. Dan bedoelen we niet alleen een behandeling bij ons maar ook dat je thuis actief aan de slag gaat met de BABOR of DÉCAAR producten.
Alleen als we het samen doen kunnen we op resultaat gaan werken!
Je maakt je 1e afspraak in voor een Ané skin Plan Meet & treat.

Waaruit bestaat de Acne Skin Plan Meet & Treat

  • We starten met een uitgebreide intake waarbij we zoveel mogelijk gegevens verzamelen en we jouw wensen bespreken.
  • Vervolgens krijg je een huidscan waarmee we foto’s maken van jouw huid om een inzicht te krijgen in de conditie van jouw huid.
  • Van hieruit volgt ons product advies en samen met jou bekijken we hoe we je acne huidprobleem zo effectief mogelijk kunnen aanpakken.
  • Hierop volgt een korte Meet & Treat behandeling met de geadviseerde producten zodat je ze kunt voelen en tevens leggen we je uit hoe je ze moet gebruiken.
  • Na afloop krijg je de Acné kit mee naar huis om de behandeling verder thuis voort te zetten.

De prijs voor de Meet & Treat is ca. € 200, eigenlijk betaal je alleen de Acné producten. Je ontvangt van ons cadeau de Meet & Treat acné behandeling en de intake met huidscan gratis t.w.v. € 60,00

Je eerste acné behandeling is een Acne Facial: deze volgt binnen 2 tot 4 weken na je Acne Skin Plan Meet & Treat en is een reinigende behandeling.

Vervolg behandelingen : dit kan een Acne Facial of een Algen kruiden peeling zijn met een tussenpoos van maximaal 4 weken.

We kijken tijdens de behandeling waar jouw huid behoefte aan heeft.

Vergoeding zorgverzekering

Elicare is in het bezit van de acne specialisatie en AGB code. Ook is Elicare aangesloten bij de branchevereniging ANBOS

Wanneer je mee doet met Acne Skin Plan kun je in aanmerking komen voor een vergoeding (alleen behandelingen) van je zorgverzekering. Wil je hierover meer weten, neem dan vooraf contact om met je zorgverzekering of je hiervoor in aanmerking komt. Je kunt alleen behandelingen declareren, geen producten.

Ik wil graag samen met je werken aan een gezonde en gladdere huid!

Heb je vragen, neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende intake!