Als puistjes of mee-eters ontsteken, ontstaat er acné. Een vervelende zichtbare aandoening op het gezicht, de rug en de borst. Een goede verzorging en huidverbeterende behandelingen verminderen acné en voorkomen blijvende littekens en brengen de huid weer in balans. Pubers, maar ook volwassenen kunnen acné krijgen. Bij de een zijn het enkele puistjes en bij de ander is het een uitgebreide huidaandoening. Dit kan psychische problemen geven.

Ook kan acné verergeren door eraan te krabben, dit heet Acné excoriée des jeunes filles; Het betekent letterlijk ‘opengekrabde acné bij jonge meisjes’. Hierbij staan de krabplekken meer op de voorgrond dan de acné zelf. Bij krabacné heb je constant de neiging om de huid te controleren op puistjes of mee-eters. Om de plekjes zo snel mogelijk weg te krijgen, druk, pulk of krab je eraan. Helaas heeft dit vaak beschadigingen tot gevolg zoals korstjes, wondjes, littekentjes of pigmentvlekken.

Acné kan op verschillende manieren worden behandeld:

In de salon wordt gebruik gemaakt van reinigende behandelingen, fruitzuur en de Bioptron Lichttherapie.

Bioptron acné behandeling met lichttherapie voor iedereen met puistjes en onzuiverheden

Bioptron acné behandeling is een behandeling op basis van lichttherapie in combinatie met de acné producten van BABOR. Hij is voor iedereen die last heeft van puistjes en onzuiverheden. Heb je last van acné? Elicare gaat je hierbij helpen! Deze behandeling bestaat uit een complete kuur van behandelingen om het beste resultaat te behalen.

Waarom de Bioptron Lichttherapie?

Met lichttherapie komen we dieper in de huid dan met cosmetica. Tijdens de behandeling gebruiken we een blauw filter en deze licht doodt de acné bacterie en pakt ontstekingen aan waardoor acné vlekjes sneller genezen.

Prijs Bioptron acné behandeling (2 behandelingen per week)

  • 1x per week € 57.50 : reinigende acné behandeling + 15 minuten lichttherapie (45 min)
  • 1x per week € 35.00 : reinigen, speciale spray, lichttherapie behandeling 15 minuten (30 min)
  • Intake-kennismakingsgesprek met de RS LightSkin ca. 50 min. € 57,50
    Daarbij krijg je een korte behandeling waarbij de nadruk ligt op het reinigen van de huid en het verwijderen van enkele onzuiverheden en hoe je huid optimaal thuis te verzorgen. Ook laten we je kennis maken met de Bioptron Lichttherapie.

Combi-actie

Intake gesprek (50 min) + 4 weekse Bioptron Acné behandelingskuur (2x per week) + Acné BABOR producten ter ondersteuning van de behandeling = 10% korting *

Om zo goed en effectief mogelijk de huid te verbeteren, adviseren we om te beginnen met een 4 weekse kuur. Tijdens deze kuur kom je 2 keer per week voor een acné behandeling naar Elicare. Thuis gebruik je dan de Doctor Babor Purity Cellulair producten en de bijpassende reiniging

Wat je verder nog moet weten

  • We starten met een kuur van 4 weken.
  • Het kan zijn dat je meer behandelingen nodig hebt om tot het gewenste resultaat te komen!
  • Naast dit alles is het belangrijk dat je zelf thuis ook actief aan de slag gaat met de geadviseerde producten, anders zal het niet voldoende werken.
* Elicare heeft de Acné specialisatie, de behandeling kan daarom geheel of gedeeltelijk worden vergoed via uw ziektekostenverzekeraar. De hoogte van de vergoeding verschilt per zorgverzekeraar en per polis. Raadpleeg dan uw zorgverzekeraar voor meer informatie.