Ultrageluid golven – micromassage met dieptewerking

Ultrasone golven zijn trillingen die niet hoorbaar zijn voor mensen. Voor cosmetische toepassingen zijn frequenties van 1 tot 3 MHz gebruikelijk.

Niet voelbaar, maar des te intensiever maken de ultrageluid golven de celmembranen poreuzer. De trillingen van de ultrageluid golven veroorzaken een diepe warmte die in de huid doordringt en daar de celstofwisseling stimuleert en de onderste huidlagen een micro-massage geeft. Hierdoor is de huid in staat om de werkstoffen, bijvoorbeeld ampullen,  beter op te nemen. De huid werkt door deze behandeling van binnenuit aan herstel en cel vernieuwing. Door de geluidsgolven worden ook spiertjes gestimuleerd, waardoor de huid betere doorbloeding heeft en de aanvoer van zuurstof en de afvoer van afvalstoffen.

De behandeling is heerlijk ontspannend en kan makkelijk  bij iedere behandeling toe worden gevoegd.
Deze techniek zorgt voor huidverbetering & heeft een ondersteunende functie heeft bij het herstel van de huid.Optimale resultaten met ultrageluid behandelingen wordt pas realiteit als dit in kuurverband wordt ondergaan, afhankelijk van huidbeeld / – toestand en behandelingsdoel.  Essentieel is ook de consequente, begeleidende verzorging voor thuisgebruik.

We gebruiken de ultrageluid behandeling altijd na elke microdermabrasie behandeling.

Voor wie is deze behandeling geschikt:

  • Rimpels, verlies aan spankracht en elasticiteit
  • Onzuivere huid
  • Littekens
  • Couperose/ Teleangiëctastieën
  • een gevoelige droge of eczeemhuid
  • Vermoeide, vale, slecht doorbloede huid