Letterlijk betekent anti-aging, het vertragen van het verouderingsproces. Een jong, strak, glad en rimpelvrij gezicht bestaat van binnenuit uit goed stevig bindweefsel, dat nog veel collageen en elastine bevat.

Huidveroudering begint ongeveer vanaf het 35e levensjaar zichtbaar te worden. Deukjes en kuiltjes (rimpels) ontstaan, dat zijn de eerste zichtbare tekenen van het ouder worden.

In welke mate huidveroudering zich aandient hangt van verschillende factoren af. Zowel erfelijke aspecten als externe factoren kunnen een effect hebben op huidveroudering. Erfelijke factoren hebben te maken met de genen (de snelheid waarmee cellen verminderen en collageen wordt afgebroken. Hier kunt u niet veel invloed op uitoefenen.

De meest voorkomende externe factoren zijn levensstijl en UV-straling. De externe factoren kunt u zelf wel degelijk beïnvloeden.

Zelf kun je een grote bijdrage leveren om het (huid)verouderingsproces te vertragen, zonder dat je daarbij gebruik van hoeft te maken van cosmetische chirurgie of botox.

Elicare heeft diverse behandelingen voor anti-aging en huidverjonging, die de collageenaanmaak van je huid stimuleren. Huidverslapping, kraaienpootjes en rimpelvorming verminderen.

Anti-aging is een samenspel van de juiste producten ter verbetering en ondersteuning van je huid en behandelingen in de salon!

Meer informatie over: